Patut din lemn de fag > Patut copii lemn MyKids Joy Alb 80x43cm


Denumire: Patut copii lemn MyKids Joy Alb 80x43cm
Cod produs: 00086846
Preţ recomandat: 379 RON
Stare: Stoc suficient
Greutate: 18 kg
Nr. colet: 1

Imaginile au caracter pur orientativ. In functie de ecranul pe care sunt vizualizate culoarea poate sa difere.

Patut Copii Lemn MyKids Joy Alb

Caracteristici:


•    Patutul pentru copii Joy cu un design simplu si clasic este alegerea ideala pentru orice incapere, utilizabil de la 0 luni la 3-4 ani, produs in U.E. cu certificare de siguranta si calitate Europeana.
•    Este realizat din lemn masiv de fag, beneficiaza de finisaje de exceptie, partile patutului sunt tratate cu vopsele si lacuri ecologice pe baza de apa conform normelor si reglementarilor Europene, somiera nu este tratata cu vopsea, nu reprezinta nici un pericol pentru sanatatea celui mic.
•    Pentru a se adapta nevoilor parintilor si ale copiilor, salteluta se poate fixa la 3 nivele de inaltime: nivelul superior este recomandat de la nastere pana in momentul in care copilul incepe sa se ridice singur in fund, nivelul intermediar il folosim din momentul in care bebelusul sta singur in fund si incepe sa se ridice in picioare iar nivelul inferior se foloseste din momentul in care bebelusul se ridica in picioare.
•    Pentru ca nevoile celui mic se schimba in decursul celor 3-4 ani in care il va folosi, patutul se adapteaza cu usurinta fiecarei etape.

Detalii :
Lemn de fag, acoperit cu lac ecologic pe baza de apa, omologat pentru copii

Suportul saltelei este reglabil pe 3 niveluri, in functie de varsta copilului
Sus: 31 cm
Centru: 46 cm
Parte de jos: 61 cm
Inaltime pat: 82 cm
Dimensiuni interioare ale patului: 80x43 cm
Dimensiuni exterioare ale patului: 85x45 cm
Dimensiuni exterioare cutie:90x60 cm
Greutate cutie: 17 kg


Suportul pentru saltea este compus din lamele pentru o mai buna ventilare a saltelei.Acest patut respecta normele de siguranta ale Uniunii Europene, distanta dintre gratii fiind de 6 cm, pentru a evita pericolele de accidentare.

Garantie: 24 Luni!


Salteaua NU este inclusa in pret.< Înapoi