Despre noi


NANCY TRADE S.R.L. este una din cele mai importante firme românesti din domeniul comertului cu articole pentru copii din România, cu o acoperire de exceptie atât în judetul Bihor cat si in tara.

NANCY TRADE S.R.L., unic importator si distribuitor de articole pentru nou nascuti si copii, va sta la dispozitie cu tot ceea ce au nevoie viitorii parinti pentru copiii lor: saltele pentru patut (diferite dimensiuni), saltele de înfasat, carucioare, scaune auto, tarcuri de joaca, patuturi voiaj, patuturi din lemn, lenjerii pentru patut, mobilier si accesorii pentru camera copilului, scutece de unica folosinta, olite, cadite, suporturi anatomice, suport cadite, triciclete, bicicilete, masinute electrice, leagane etc.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de care are nevoie orice nou nascut din prima zi de viata într-o varietate foarte larga de articole. La noi veti gasi atât produsele si marcile cunoscute pe piata româneasca, cât si produsele importate de catre noi de la furnizorii externi, la cele mai mici preturi din Romania.

Echipa ImportatorArticoleCopii.ro, prin experienta acumulata în cei peste 10 ani de activitate, asigura promptitudine atat in livrarea comenzilor online, in magazinele proprii din Oradea cat si pe partea de distributie si EN-GROSS. Prin parteneriatele pe care le avem cu cei mai importanti furnizori atat interni cat si externi, asiguram produse de cea mai buna calitate, produse pe care la noi le veti gasi la cele mai bune preturi.

Site-ul www.importatorarticolecopii.ro a luat nastere din dorinta de a revolutiona comertul online si de a usura achizitia articolelor de copii pentru revânzatori.

Suntem depozit EN-GROSS de articole pentru copii a carei caracteristica principala este respectul fata de client si nu în ultimul rând punctualitatea livrarilor produselor comandate, la data stabilita.

Lista producatorilor nostri este foarte variata iar preturile produselor noastre sunt cele mai mici de pe piata, lucru care ne-a inlesnit recunoasterea pe piata a produselor destinate copiilor ca o firma corecta si serioasa.

Oferim clientilor nostri produse de calitate, preturi exceptionale, precum si:
  • Garantia calitatii si provenientei produselor noastre;
  • Consultanta în cele mai bune solutii în vederea alegerii produselor;
  • Eficacitate si seriozitate în tratarea problemelor clientilor nostri;
  • Dinamism si punctualitate în privinta livrarii comenzilor;
Amabilitatea si promtitudinea personalului nostru a fost, este si va fi în continuare un punct forte care ne-a adus un plus la buna reputatie.

Va asteptam atat in depozitele noastre din Oradea, dar va invitam sa navigati si pe site-ul nostru si sa ne puneti la încercare maiestria si eficacitatea noastra.

Echipa ImportatorArticoleCopii.ro


Pentru o colaborare cat mai transparenta si fructuasa dorim sa va explicam in cateva cuvinte care este modul nostru de colaborare:
  1. Verificare stoc telefonic (chiar daca produsul apare pe stoc avem rugamintea sa il verificati sunand unul dintre operatorii nostri de la departamentul vanzari).
  2. Daca produsul a fost confirmat telefonic, va rugam sa trimiteti comanda pe sistem, iar in fisierul atasat sa trimiteti AWB si/ sau Borderoul insotite de factura catre clientul final.
  3. Vom raspunde la mail-ul dumneavoastra, emitand factura de la noi, Nancy Trade SRL catre firma dumneavoastra.
  4. In momentul in care primiti factura pe mail, coletele dumneavoastra au plecat din depozitul nostru.
  5. Plata facturilor emise de noi, Nancy Trade SRL se va face astfel: LUNI, MARTI, MIERCURI, JOI si VINERI (Important: in ultima zi a saptamanii - vineri- va rugam sa achitati facturile cat mai devreme, dimineata – sau cel tarziu tarziu pana la orele 14:00).
Brandul MyKids a fost creat pentru a veni in intampinarea nevoilor parintilor din Romania. Totul a pornit de la faptul ca noi, cei din Echipa MyKids, ne doream pentru copiii nostri, ai prietenilor si ai clientilor nostri produse de calitate, dar la preturi accesibile. Am luat hotararea sa cream acest brand pentru a nu mai fi nevoiti sa achizitionam produse si articole pentru copii de la companii intermediare.

Avem astfel avantajul contactului direct cu companii importante, aceeasi producatori care realizeaza articole si produse pentru branduri de renume din Europa. Acest avantaj direct se reflecta în pretul accesibil al produselor noastre. Ne dorim ca dumnevoastra, dragi parinţi, sa constientizati faptul ca si copiii nostri pot avea acces la produse sigure, de calitate, care au un pret corect.

Faptul ca un produs are eticheta Uniunii Europene, nu înseamna neaparat ca este fabricat în Europa sau ca acest lucru va obliga sa achizitionati acele produse la preturi exagerat de mari.

Pentru ca siguranta si confortul copiilor sunt cele mai importante aspecte, am incheiat contracte cu companii serioase, a caror produse sunt testate si sunt realizate în conformitate cu toate normele de siguranta si calitate.

Toate produsele brandului MyKids ajung in tara noastra cu etichetele, manualele de instructiuni, avertismentele sau certificatele de garantie, in limba romana. Respectul pentru clientii nostri primeaza inainte de toate si suntem de parere ca orice produs care ajunge la dumneavoastra trebuie sa contina informatii corecte, in limba romana. Tratam cu foarte mare seriozitate capitolul siguranta, si de aceea, toate produsele noastre vor fi însotite de instructiuni si avertismente corecte si in detaliu.

In speranta ca vom reusi sa facem fata exigentelor si nevoilor dumneavoastra, va invitam sa ne contactati fara ezitare.

Cu deosebit respect,

Manager general,
Torok Tibor